Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Stillfront Group AB
Stillfront Group AB

Stillfront Group AB
Storgatan 8
582 23 Linköping

Hemsida:

www.stillfront.com

Verksamhet:

Stillfront Group utvecklar spel för olika plattformar och består av företagen Power Challenge, Bytro Labs, Coldwood Interactive och Dorado Games.

Ägare:

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

Oklar status.

Värdering:

Noterat på First North.

Övrigt:

Stillfront noterades på First North i december 2015 och i slutet av mars 2016 sade bolagets VD, Jörgen Larsson, att ambitionen är att ha flyttat till Nasdaq Stockholm inom ett år.

"Ambitionen är att inte vara på First North resten av livet utan att vara listade på Stockholmsbörsens Small Cap-lista. Vi tittar redan på vad som krävs för att vi ska ta oss dit och det vore väldigt bra om vi skulle kunna göra det inom ett år från i dag. Det är en ambition"

Uppdatering: I slutet av juni 2017 meddelade Stillfront att de uppgraderar sin First North-listning till First North Premier-segmentet. Detta som ett steg mot en notering på Nasdaq Stockholms huvudlista. Någon ny tidsplan för notering på huvudlistan angavs dock inte.

Uppdatering: I början av december 2017 meddelade Stillfront att de köper Goodgame Studios för 270 MEUR. Man meddelade då även att flyten till Nasdaq Stockholms huvudlista ska ske inom tolv månader från att uppköpet är klart.

Uppdaterat: 2018-12-28

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss