Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Stillfront Group AB
Stillfront Group AB

Stillfront Group AB
Kungsgatan 38
111 35 Stockholm

Hemsida:

www.stillfront.com

Verksamhet:

Stillfront utvecklar och publicerar spel. Bolaget är en koncern som med en diversifierade spelportfölj med fokus på free to play.

Ägare:

Laureus Capital GmbH 12,46 %, Swedbank Robur 9,50 %, SEB Fonder 7,88 %, AMF Pension 4,85 %, Handelsbanken Fonder 4,00 %, Första AP-fonden 2,72 %, Man Hay Tam 2,30 %, Fidelity Investments 1,99 %, JP Morgan Asset Management 1,35 %, FIN Fonder 1,33 %.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Genomförd

Tid:

26 maj 2021

Värdering:

Uppdatering: Ca 30 Mdkr vid listbytet.

Noterat på First North.

Övrigt:

Stillfront noterades på First North i december 2015 och i slutet av mars 2016 sade bolagets VD, Jörgen Larsson, att ambitionen är att ha flyttat till Nasdaq Stockholm inom ett år.

"Ambitionen är att inte vara på First North resten av livet utan att vara listade på Stockholmsbörsens Small Cap-lista. Vi tittar redan på vad som krävs för att vi ska ta oss dit och det vore väldigt bra om vi skulle kunna göra det inom ett år från i dag. Det är en ambition"

Uppdatering: I slutet av juni 2017 meddelade Stillfront att de uppgraderar sin First North-listning till First North Premier-segmentet. Detta som ett steg mot en notering på Nasdaq Stockholms huvudlista. Någon ny tidsplan för notering på huvudlistan angavs dock inte.

Uppdatering: I början av december 2017 meddelade Stillfront att de köper Goodgame Studios för 270 MEUR. Man meddelade då även att flyten till Nasdaq Stockholms huvudlista ska ske inom tolv månader från att uppköpet är klart.

Uppdatering: Stillfront meddelade i slutet av maj 2021 att de börjar handlas på Nasdaq Stockholms huvudlista den 26 maj 2021.

“Sedan vår börsintroduktion i slutet av 2015 har Stillfront vuxit från 50 medarbetare och fyra spelstudios till en grupp med fler än 1 250 medarbetare och 20 olika spelstudios över hela världen. Under de senaste åren har vi investerat mycket tid och resurser i att bygga en robust affärsplattform och en professionell organisation som främjar vårt växande antal spelstudios och vi är nu redo att ta nästa steg som företag. Noteringen på Nasdaq Stockholms huvudlista är en kvalitetsstämpel och en viktig milstolpe för Stillfront på vår resa mot att bygga ett ledande ”free-to-play powerhouse”, sade vd Jörgen Larsson.

Uppdaterat: 2021-05-26

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss