Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Soundtrack Your Brand Sweden AB
Soundtrack Your Brand Sweden AB

Soundtrack Your Brand Sweden AB
Sveavägen 53
113 59 Stockholm

Hemsida:

www.soundtrackyourbrand.com

Verksamhet:

Soundtrack Your Brand erbjuder en tjänst för butiker, restauranger och andra företag att spela relevant musik, och licensierat på ett korrekt sätt.

Ägare:

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

Oklar tidsplan

Värdering:

Övrigt:

I mitten av juni 2019 skriver Breakit i skvallerform att Soundtrack Your Brand överväger en börsnotering. Bolaget uppges träffa finansiella rådgivare och på dessa möten uppges en börsnotering diskuteras.

Uppdatering: Vd Ola Sars sade till Breakit i slutet av augusti 2021 att bolaget siktar på en notering under 2022. Pandemin våren 2020 ska ha slagtit hårt mot bolaget, men bolaget lyckades överleva och har fått fart på tillväxten igen.

Uppdatering: I slutet av maj 2022 skrev Breakit att Soundtrack your brand lagt planerna på en kapitalanskaffning på 500 Mkr och en notering under 2022 på is.

Uppdatering: I mitten av maj 2023 skrev Di Digital att Soundtrack Your Brand växte med 60 procent under 2022 och nu är lönsamt på rörelsenivå. Bolaget tar in 150 Mkr via ett konvertibellån och siktar på företagsförvärv i Norden och en värdering på 2 Mdkr under 2024.

Uppdaterat: 2023-05-17

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss