Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Sivers IMA Holding AB
Sivers IMA Holding AB

Sivers IMA Holding AB
Box 1274
164 29 Kista

Hemsida:

www.siversima.com

Verksamhet:

Sivers IMA Holding AB via det helägda dotterbolaget Sivers IMA är en ledande Europeisk leverantör av mikrovågsteknologi. Sivers IMA Holding AB hette tidigare SI Holding AB.

Ägare:

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

Första halvåret 2021

Värdering:

372 Mkr i marketcap i mitten av september 2017.

Övrigt:

Sivers IMA är noterat på Aktietorget, men meddelade i mitten av september 2017 att de under fjärde kvartalet 2017 ska byta till First North, för att 12-18 månader efter det flytta till börsens huvudlista.

Uppdatering: I mitten av november 2018 skriver Sivers IMA angående listbytet "Vi har en hög ambition avseende vårt förberedelsearbete och avser att redovisa mer detaljerad information under första halvåret 2019."

Uppdatering: Sivers IMAs vd säger i mitten av februari 2019 att de arbetar på med listflytten men att det inte är säkert att de hinner bli klara under 2019.

Uppdatering: I slutet av april 2019 meddelade Sivers IMA att de har utsett Pareto Securities till finansiell rådgivare. "...för ett byte av lista för bolagets aktier till Nasdaq Stockholms huvudlista samt för att bistå bolaget med att utvärdera andra strategiska och finansiella initiativ."

Uppdatering: I mitten av november 2019 säger vd att arbetet med listbytet fortgår. Han säger att det är mycket att göra och att affärer har prioritet framför listbyte och vill därför inte ge någon tidsplan. Men den stora biten med att införa IFRS är genomförd.

Uppdatering: I slutet av augusti 2020 meddelade Sivers IMAs vd att flytten till huvudlistan ska ske från och med första halvåret 2021.

Uppdaterat: 2020-08-21

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss