Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i RightBridge Ventures AB

RightBridge Ventures AB

Verksamhet:

RightBridge kommer att vara ett investeringsbolag med uppdrag att identifiera och förvärva bolag inom e-sport och gaming.

Ägare:

Uppdatering: Abelco Investment Group AB 100 %

Uppdatering: Abelco Investment Group AB 85 %, Animoca Brands Corporation Limited 15 %.

Abelco Investment Group AB 100 %

Lista:

Annat

Status:

Kommande

Tid:

2021 är sannolikt

Värdering:

Övrigt:

I början av mars 2020 meddelade Abelco Investment Group att de grundar RightBridge Ventures AB som ska noteras under 2020.

”Ambitionen med RightBridge är att kapitalisera på Abelco:s brygga mellan Skandinavien och Asien, på de operativa tillgångar i våra portföljbolag samt på vår erfarenhet av publika kapitalmarknader. RightBridge har en uttalad fokusering på att öka Abelco:s aktievärde till våra aktieägare genom en börsintroduktion under 2020” – säger Kenneth Arnström, Abelco:s styrelseordförande.

"Under de kommande veckorna kommer RightBridge att exekvera på sitt befintliga flöde av förvarvsobjekt som redan finns, samt utforma styrningsprocesserna i bolaget."

Uppdatering: I mitten av augusti meddelades att RightBridge Ventures AB köper Gamma Innovations Inc av Animoca Brands Corporation Limited. Priset är 1 MUSD och betalas med aktier i RightBridge Ventures AB.

Uppdatering: I början av oktober 2020 meddelade RightBridge Ventures att de avbryter affären med Animoca Brands gällande att köpa Gamma Innovations.

Vidare meddelade RightBridge att sin ägare Abelco och dess delägare Fatfish Group bestämt att göra ytterligare en investering på 1,4 Mkr i RightBridge för att skynda på affärsplanen och noteringsprocessen.

Uppdatering: Stefan Lindeberg som tidigare varit med och bland annat grundat VC-fonden Creandum kommer kommer att tillträda RightBridge Ventures styrelse i december 2020.

Uppdatering: I mitten av november 2020 meddelade Abelco att noteringen av RightBridge försenas då arbetet med förvärvsprocesser tagit längre tid.

Uppdaterat: 2020-12-16

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss