Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Nakdcom One World AB
Nakdcom One World AB

Nakdcom One World AB
Gamlestadsvägen 2-4
415 11 Göteborg

Hemsida:

www.na-kd.com

Verksamhet:

NA-KD säljer modékläder via e-handel och även butik, både externa märken och sitt eget.

Ägare:

Jarno Vanhatapio (grundare), Magnus Emilson, eEquity, Northzone och Partech.

Lista:

Annat

Status:

Kommande

Tid:

Oklar status

Värdering:

520 MEUR post money i april 2021. (4,8 Mdkr post money vid emissionen i april 2021 indikerar handlingar hos Bolagsverket. Till Di Digital säger dock Jarno Vanhatapio att den är något högre, totalt 520 MEUR (5,3 Mdkr).)

Övrigt:

I början av mars 2021 säger investeraren Magnus Emilson till Di att NA-KD att börsen i allra högsta grad är ett alternativ för bolaget. Han säger att ägarna är överens om att bolaget först ska nå lönsamhet. Efter att 2020 var ett stort investeringsår så är fokus under 2021 tillväxt under lönsamhet.

Uppdatering: I mitten av april 2021 gjorde NA-KD en nyemission på 40 MEUR. Befintliga ägare och den nya ägaren Ernström & Co. deltog. Bolaget siktar nu på att växa i södra Europa.

Uppdatering: I mitten av januari 2022 meddelade Na-kds grundare Jarno Vanhatapio att han lämnar över vd-rollen till Anders Kristiansen. Vanhatapio säger dock att detta inte minskar hans engagemang i bolaget. Vanhatapio har tidigare sagt att han inte vill bli börs-vd, så den stötesstenen är nu borta för bolaget.

Uppdatering: I början av april 2022 skickade bolaget ut ett högst udda pressmeddelande. Där meddelades att den nya vd:n avgår efter bara 5-6 veckor på posten då företaget är i mycket sämre skick än han blivit lovad. Både styrelsen och ledningsperson står bakom honom. Det är inget annat än en komplett revolution mot den hittills hyllade grundaren Jarno Vanhatapio. Med ett så udda och hårt pressmeddelande måste det vara riktigt illa med företaget.

Uppdatering: I början av juli 2022 skrev Di Digital att Na-kd ordnar finansiering. Hittills har befintliga ägare tecknad aktier för 250 Mkr. Vidare har man tecknat en lånefacilitet med det amerikanska riskkapitalbolaget Triplepoint om upp till 50 MEUR.

På frågan om en börsnotering fortfarande är aktuell så svarar bolagets tillförordnade vd Oscar von Konow ”Börsen är ett fortsatt möjligt scenario. Vi får se vilket marknadsläge som råder då, vi utesluter ingenting.”

Uppdaterat: 2022-07-01

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss