Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Mowjow AB
Mowjow AB

Mowjow AB
145-157 St. John Street
London, Storbritannien

Hemsida:

mowjow.com

Verksamhet:

Mowjow utvecklar ett socialt frågesportsspel för mobilen.

Ägare:

Andreas Christensen är absolut största ägare. Tillsammans med ett litet mindre ägande hos övriga i styrelsen så äger de tillsammans 70 % innan nyemissionen i maj 2014.

Lista:

First North

Status:

Inställd

Tid:

Likvidation beslutad våren 2016

Värdering:

10 MEUR vid en crowd funding i maj 2014.

Övrigt:

Mowjow har tidigare gjort en crowdfunding och fått in 500 aktieägare. Under maj 2014 gör företaget ytterligare en crowdfunding och ska sedan lista sig på First North. På något ställe nämns andra kvartalet 2014. Det känns dock som en väldigt tight tidsplan utifrån att företaget enligt memorandumet ska göra ett antal formella transaktioner.

Uppdatering:Själva affärsidén som kombinerar nätverksmarknadsföring/MLM och spel, två saker som var för sig ofta stöter på problem, kan i kombination bli något som väcker en del känslor. Återstår att se om det ställer till problem när NasdaqOMX gör sin bedömning.

Uppdatering: I slutet av november 2014 är planen att lista bolaget på First North inom tre månader. Inom ett år är planen att investerarna ska ha tiodubblat sina pengar.

Uppdatering: I början av september 2015 har bolaget fortfarande inte noterats och bolagets tjänst är ännu inte lanserad.

Uppdatering: Våren 2016 har det beslutats att Mowjow AB ska likvideras, dvs ingen notering. Verksamheten verkar man dock fortsatt ha planer att lansera.

Uppdaterat: 2016-04-15

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss