Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Mobilaris AB
Mobilaris AB

Mobilaris AB
Kyrkogatan 2
972 32 Luleå

Hemsida:

www.mobilaris.se

Verksamhet:

Mobilaris är ett mjukvarubolag som utvecklar och erbjuder positionsbaserade beslutssystem som håller reda på var människor och maskiner befinner sig i gruvor, tunnelbyggen och liknande miljöer.

Ägare:

Johan Hernmarck 47 %. Andra ägare är Fibonacci Growth Capital (Björn Algkvist), Celox Holding (Jochnick-familjen), bolagsledningen.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

Oklar status

Värdering:

Övrigt:

I början av mars 2020 säger styrelseledamoten Johan Hernmarck till Dagens Industri att Mobilaris ska notera sig på Stockholmsbörsen i slutet av 2020, med reservation för att marknaden är tillräckligt bra.

Vad som framgår av Dagens Industris artikel är även att dotterbolaget National Security har delats ut till ägarna. Det är verksamheterna som inriktas mot gruvbolag och industri som ska noteras.

Uppdatering: I början av november 2021 meddelades att Epiroc köper återstående aktier i Mobilaris MCE AB, där de tidigare ägde 34 %. Mobilaris MCE AB (Mining and Civil Engineering) är ett dotterbolag till Mobilaris AB. Kvar i gruppen finns nu främst Mobilaris Industrial Solutions AB.

Uppdatering: I början av juni 2022 marknadsförde sig Mobilaris via en sponsrad intervju i en kanal som brukar fokusera på noterade bolag och bolag som ska notera sig.

Uppdaterat: 2022-06-08

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss