Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Inenergy Renewables Sweden AB
Inenergy Renewables Sweden AB

Inenergy Renewables Sweden AB
Gustav Adolfs Torg 43
211 39 Malmö

Verksamhet:

Inenergy Renewables har utvecklat en patentsökt lösning som kan minska energianvändningen i byggnader. Energilösningen bygger på ett lågtemperatursystem, där den egenutvecklade värmeväxlaren – active elements – och det egna styrsystemet bidrar till att fördela både värme och kyla på ett optimalt sätt. (Enligt Innenco Sweden AB hade dock Innenco International AB som senare bytte namn till Inenergy Renewables bara en licens på lösningarna, de hade inte själva utvecklat något.) Inenergy Renewables Sweden AB hette tidigare Innenco International AB.

Ägare:

(Namnen på investerarna borttagna) kom in som investerare i början av 2018.

Lista:

First North

Status:

Inställd

Tid:

Konkurs inledd 22 juli 2020

Värdering:

Övrigt:

Innenco meddelade i mitten av mars 2018 att de har tagit in 10 Mkr från en grupp investerare med erfarenhet, samt att de siktar på att lista sig på First North inom 12 månader.

2016 hade bolaget 1 anställd och en omsättning på under 2 Mkr, nu har man 12 anställda och räknar med en omsättning på 80–100 Mkr till 2019.

Uppdatering: Innenco International AB har bytt namn till Inenergy Renewables Sweden AB.

Bolaget inledde en konkurs den 22 juli 2020.

Vid tidigare tidpunkt har immateriella rättigheter etc sålts till det kanadensiska bolaget Innenco Holdings Ltd.

Uppdatering: På önskemål från Innenco Sweden AB har logotyp och webbadress tagits bort då de inte längre tillhör Inenergy Renewables Sweden AB (tidigare Innenco International AB).

Uppdatering: På önskemål från investerarna som investerade i början av 2018 har namnen tagits bort.

Uppdatering: Innenco Sweden AB meddelar till Nyemissioner.se att Innenco International AB, som senare bytte namn till Inenergy Renewables, aldrig utvecklat något själva utan bara hade en licens att sälja lösningar i projekt.

Uppdatering: Nedan är ett klargörande från Innenco Sweden AB via dess marknadschef:

"Innenco International AB var ett projektbolag som skulle ha en licens att köpa/sälja Innenco Sweden AB produkter, helt oberoende verksamheter. Innenco Sweden AB drog sig ut ur samarbetet 2018 och har inte haft någon relation till Innenco International AB efter det. Kort därefter bytte Innenco International AB namn till Inenergy Renewables AB, och enligt Bolagsverket inledde Inenergy Renewables AB en konkurs i mitten av 2020.

Innenco Sweden AB är inte samma bolag som Inenergy Renewables AB och har inte sedan 2018 haft relation till Inenergy Renewables AB."

Uppdatering: I slutet av mars 2023 skrev Sydsvenskan om Innenco. Man skriver att en person nästlade sig in i Innenco och både grundare och investerare kände sig hotade av personen.

"Sommaren 2019 lämnar grundaren tillsammans med resten av ledningen, styrelsen och personalen på cirka tolv personer. Flera av investerarna hoppade av redan 2018 och lämnade sina investerade pengar."

Sydsvenskan skriver att personen nu är internationellt efterlyst. Bolaget uppges ha plundrats på både pengar och patent, samt så har samtidigt aktier sålts via telefon.

Uppdaterat: 2023-03-26

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss