Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Gigger AB
Gigger AB

Gigger AB
Drottninggatan 104
Stockholm

Hemsida:

gigger.se

Verksamhet:

Gigger har en plattform för frilans-, konsult- och andra verksamheter med många timanställda, exempelvis inom hotell-och restaurangnäringen. Gigger AB hette tidigare Bidnord AB.

Ägare:

Uppdatering: Den 31 oktober 2017; Osix Sverige AB 41,0 %, Bizfellas AB/Bizfellas Invest AB 25,5 %, Dynacap Partners AB (publ) 5,6 %, Raging Bull Invest AB (Rune Löderup) 5,0 %, NovaTelligence Aktiebolag 4,6 %, Övriga ca. 60 st 18,3 %.

Securia Finans är en investerare.

Lista:

Nordic MTF

Status:

Kommande

Tid:

Oklar tidsplan.

Värdering:

Uppdatering: 62 Mkr pre-money och 82 Mkr post money om emissionen under november-december 2017 fulltecknas.

Uppdatering: 70 Mkr pre-money och 76 Mkr post money om emissionen under februar-mars 2017 fulltecknas.

Övrigt:

Bidnord är anslutna till NGMs tjänst där onoterade bolag kan förbereda sig på att notera sig på NGM Nordic-MTF. Bidnord presenterar sig för allmänheten i mitten av mars 2016.

Uppdatering: I mitten av mars meddelade Bidnord att Securia Finans investerat 10 Mkr i företaget. Secura Finans har tidigare investerat en mindre summa i ett tidigt skede.

Uppdatering: I mitten av mars 2016 säger Bidnord att de är i ett tidigt skede för att lista sig på NGM, men att man arbetar med det i rask takt.

Uppdatering: NGM anger i mars 2016 att planerad tid för notering är första kvartalet 2018.

Uppdatering: Under februari-mars 2017 gör Bidnord en nyemission och skriver då att en notering är planerad till senare delen av 2018.

Uppdatering: I slutet av september 2017 varnar webbläsaren för att sajten inte är säker. Det rimligtvis ingenting ett företag låter hända under många timmar om det pågår någon form av verksamhet på sajten.

Uppdatering: I början av november 2017 meddelar Bidnord att de byter namn till Gigger. Vidare meddelades att Osix köper 50 % av aktierna och att bolaget en får delvis ny affärsmodell med fokus på digital bemanning tillkommer tillsammans med en internationell satsning samt förstärkt organisation. Oklart vad detta innebär för noteringsplanerna.

Uppdatering: I början av november meddelade Gigger att de ska göra en nyemission under november 2017 och notera sig under första halvåret 2018.

Uppdatering: I februari 2018 meddelade Gigger att Jonas Luthander blir ny vd.

Uppdatering: Under slutet av juni till början av juli 2018 ska Gigger köpa Mobilint AB (Mobilearn) där betalning sker i aktier, vilket innebär att säljarna av Mobilint blir ägare till 25 % av Gigger.

Uppdatering: NGM anger tidsplanen för noteringen till första kvartalet 2019.

Uppdatering: I mitten av mars 2019 är inte Gigger längre med på NGMs pre-market-lista och bolaget har inte sagt något om en notering på länge. Dvs oklar status.

Uppdatering: I maj 2019 gör Gigger en företrädesemission, där antalet aktier kommer att öka med ca 50 % vid fullteckning.

Uppdaterat: 2019-05-16

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss