Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i GameCubed Inc

GameCubed Inc

Verksamhet:

GameCubed har ingått en bindande avsiktsförklaring att förvärva alla aktier i No Tidehunter AB, en spel- and e-sportsorganisation som driver E-sportlaget Alliance, som har lag som tävlar i Dota 2, Apex Legends, Super SmashBros.-serien och Fortnite.

Ägare:

Jonathan "LODA" Berg är en stor ägare.

Lista:

Spotlight

Status:

Kommande

Tid:

April 2020

Värdering:

Övrigt:

GameCubed Inc ska notera sig på Spotlight via ett omvänt förvärv av QuickCool AB. Efter slutförandet av Transaktionen förutses att GameCubeds aktieägare ska inneha cirka 80 procent av aktierna och rösterna i QuickCool, medan de befintliga aktieägarna i QuickCool ska inneha cirka 20 procent av aktierna och rösterna i QuickCool. Parterna har som mål att transaktionen ska slutföras i april 2020.

GameCubed har ingått en bindande avsiktsförklaring att förvärva alla aktier i No Tidehunter AB. No Tidehunter är en spel- and e-sportsorganisation som driver e-sportlaget Alliance som bildades i april 2013 och blev spelarägt 2016. Alliance är erkänt som ett topplag i Sverige och ett av de fem bästa E-sportlagen i världen. Alliansen har lag som tävlar i Dota 2, Apex Legends, Super SmashBros.-serien och Fortnite.

Efter slutförandet av Transaktionen och över en kort övergångsperiod, kommer världsmästaren i Dota 2 The International Tournament och den legendariske, professionella Dota 2-spelaren, Jonathan "LODA" Berg, att bli VD för QuickCool. Jonathan "LODA" Berg kommer att vara en stor ägare i QuickCool efter slutförandet av Transaktionen. Han är i dagsläget delägare i No Tidehunter.

Uppdaterat: 2020-02-12

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss