Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Drupps AB
Drupps AB

Drupps AB
Ulls väg 24D
756 51 Uppsala

Hemsida:

drupps.com

Verksamhet:

Drupps utvecklar skalbara och kostnadseffektiva system för hållbar vattenproduktion från atmosfären med syftet att minska användningen av icke-hållbara vattenkällor.

Ägare:

Sandberg Development AB blev delägare i oktober 2022.

Lista:

Annat

Status:

Kommande

Tid:

Okänd tidsplan

Värdering:

Övrigt:

Drupps är ett företag som lyfts fram av 33-listan över de mest spännande innovativa bolagen i Sverige. Vi har länge känt att bolaget borde passa bra i noterad miljö då många vill investera i vatten. Drupps har inte uttryckligen sagt att de ska notera sig men i slutet av januari 2022 meddelade bolaget att de har rekryterat Mikeal Nolborg till ny vd och det är ett stort fokus i pressmeddelandet på att han varit börs-vd och erfarenheten av börsbolag.

Uppdatering: I slutet av mars 2022 meddelade Drupps att de förstärker styrelsen med Lena Wäppling och Henrik Resmark. Det lyfts väldigt tydligt fram att Resmark är börs-CFO och att han även tidigare arbetat på börsnoterat företag.

Uppdatering: I början av oktober 2022 investerade Sandberg Development AB 17,8 Mkr i Drupps via en riktad emission. Drupps befintliga aktieägare kommer också att erbjudas att investera till motsvarande villkor.

Uppdaterat: 2022-11-25

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss