Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Atari SA
Atari SA

Atari SA
78 rue Taitbout
75009 Paris, Frankrike

Hemsida:

www.atari.com

Verksamhet:

Atari är ett klassiskt spelföretag som idag består av fyra olika delar. Games (spelpublicering och licensiering), VCS (den kommande retro-konsolen), Casino (främst licensiering av varumärken), Partners (partnerskap och teknologi som blockchain).

Ägare:

Lista:

First North

Status:

Genomförd

Tid:

26 april 2019

Värdering:

Övrigt:

Atari meddelade i mitten av mars 2019 att de har lämnat in en noteringsansökan till Nasdaq för en parallellnotering på First North Stockholm. Atari är sedan tidigare noterat på Euronext Paris, samt en sekundärnotering OTC-notering i USA.

Inför noteringen på First North kommer bolaget att sälja aktier för 1 miljoner EUR. Det är ingen nyemission, utan befintliga aktier som bolaget blivit ägare till via aktieåterköpsprogram.

Uppdatering: Atari noteras på First North den 25 april 2019 via depåbevis. Inför detta kommer depåbevis att säljas i ett erbjudande på 10 Mkr via Nordnet till investerare i SVerige, Norge, Danmark och Finland. Teckningstiden är 8-21 april.

Uppdatering: 1 minut innan handeln skulle starta den 25 april meddelade Nasdaq att det fanns tekniska problem och att första handelsdag i stället kommer att vara 26 april 2019.

Uppdaterat: 2019-04-26

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss