Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i ÅR Packaging Group AB
ÅR Packaging Group AB

ÅR Packaging Group AB
Adelgatan 6
211 22 Malmö

Hemsida:

www.ar-packaging.com

Verksamhet:

ÅR Packaging Group är ett företaget verksamhet inom kartongförpackningar. Företaget består av två separata företag, A&R Carton och Flextrus. ÅR Packaging Group kallades tidigare Arch Packaging Group.

Ägare:

Uppdatering: Våren 2016 blev fonder rådgivna av CVC Capital Partners ägare till 100 %.

Ahlström Capital och Accent Equity är huvudägare.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

Oklar tidsplan.

Värdering:

6-7 Mdkr enligt DIs källors uppskattning i början av mars 2019.

Övrigt:

Ahlström Capital och Accent Equity meddelade i juni 2011 att de slår samman sina företag A&R Carton och Flextrus samman och skapar Arch Packaging Group, ett steg mot en framtida börsnotering.

Uppdatering: I slutet av maj 2016 meddelade Accent Equity att de säljer sitt innehav i ÅR till CVC. Vidare "Enligt det ingångna avtalet kommer de nuvarande ägarna Accent Equity och Ahlström Capital att sälja 100% av bolaget till CVC.". Det verkar såldes ha blivit en rak försäljning i stället för en börsnotering.

Uppdatering: I mitten av oktober 2018 kommer uppgiften att ÅR Packaging ska noteras på börsen under 2019, vilket bolagets koncernchef någon dag senare bekräftar. En ägarförändring är på gång och en börsnotering på Nasdaq Stockholm under 2019 är vad siktet är inställt på.

Uppdatering: I början av mars 2019 skriver Di att det pågår ett intensivt arbete med att hitta investerare som är beredda att investera i ÅR om bolaget går till börsen. Dvs siktet är inställt på en börsnotering under våren.

Uppdatering: I början av maj 2019 skriver Di att CVC skjuter på börsnoteringen av ÅR. En stor andel cigarettpaketstillverkning uppges dämpa intresset och därför även värderingen. Bolaget vinst uppges dock öka stadigt och dessutom har bolaget gjort ett par förvärv som snart börjar synas i siffrorna. CVC uppges därför vilja vänta för att få en högre värdering.

Uppdaterat: 2020-11-20

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss