Börsnotering av

Want AB

Want tillhandahåller marknaden med tids- & kostnadsbesparande rekryteringstjänster till företag med behov av att hitta kvalificerade medarbetare. Want AB hette tidigare Towork Sverige AB. Företagets organisationsnummer är 556713-1056. Det fanns tidigare ett annat närstående företag som hette Want AB, numera Tulum AB.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Ägare

De största ägarna är Akumal Invest AB, SVTB Holding AB, Kaiser Capital AB, TerraFerma AB, Cibet AB. Totalt 200-300 aktieägare.

Mer information

I mitten av juni när företaget fortfarande är listat på Aktietorget meddelar företaget inför sin avlistning att bolaget kommer att söka efter en ny verksamhet där ägarna vill notera sitt företag. Dvs tanken är att använda Want AB för att ett bolag ska få ägarspridning, och sedan lista företaget på nytt.

Uppdatering: I slutet av juni 2013 meddelar Want AB att de förhandlar om att förvärva ny verksamhet. Om förhandlingarna leder till en affär kommer företaget fortsätta att vara listat på Aktietorget, dvs ingen avnotering och framtida åternotering i sådant fall.

Uppdatering: I slutet av juli 2013 meddelar Want AB att förhandlingar om ny verksamhet har avbrutits. Företaget kommer därför att avlistas, sista handelsdag på Aktietorget blir den 2 augusti 2013.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner