Börsnotering av

Söder Sportfiske AB

Söder Sportfiske är ett sportfiskeföretag i Norden med en etablerad omnikanalplattform som inkluderar såväl e-handel som fysisk handel för sportfiske.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Genomförd

Ägare

Grundarna CapEsox AB (Nicklas Jonsson) och Esox Lucius Invest AB (Henrik Sandahl). Rite Internet Ventures Holding AB och GrowthCap AB. Cervantes Capital AB, Cliens Kapitalförvaltning AB och AB Grenspecialisten tillkommer i noteringserbjudandet.

Värdering

352 Mkr enligt noteringserbjudandet. 47 kr per aktie.

Mer information

I slutet av maj 2021 avslöjade Breakit att Söder Sportfiske planerar för en notering inom kort. Styrelseledamoten Petter Hedborg skrev efter det på Twitter att mer information kommer under sommaren.

Uppdatering: I mitten av augusti 2021 meddelade Söder Sportfiske att de ska notera sig på First North. Cervantes Capital AB, Cliens Kapitalförvaltning AB, samt AB Grenspecialisten har åtagit sig att, till samma pris och villkor som för övriga investerare, förvärva aktier i erbjudandet till ett värde om cirka 31 Mkr.

Uppdatering: Söder Sportfiske noteras på First North den 9 september 2021.

Uppdatering: Intresset var stort för Söder Sportfiskes IPO, hela 30 000 personer tecknade sig för över 1 miljard kronor.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner