Börsnotering av

N Stor Stark AB

N Stor Stark är ett mindre ölbryggeri.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Ägare

Innan nyemissionen inför listningen; The Spa Bar i Norrtälje AB 41 %, N gruppen Holding AB 40 %, JKW Consulting AB 15 %, Övriga 4 %.

Uppdatering: Efter nyemissionen under november 2011 har bolaget 470 aktieägare.

Värdering

Pre-money 39,6 Mkr och 48,3 Mkr post money om emissionen inför listningen fulltecknas.

Mer information

N Stor Stark gör en publik nyemission under hösten 2011. Någon tidsplan för notering har i början av september 2011 ännu inte kommunicerats.

Uppdatering: Företaget gör en nyemission under oktober/november 2011 och planerar sedan att lista aktierna på Nordic-MTF under december 2011.

Uppdatering: I mitten av november 2011 ifrågasätts N Stor Stark i media. Det gäller värderingen och personerna bakom företaget. Företaget har kommunicerat att de ska listas på NGM Nordic-MTF under december 2011, men NGM-chefen Roger Peleback förnekar enligt tidningen Affärsvärlden att de har någon form av affärsrelation med N Stor Stark och säger att bolaget inte har ansök om listning.

Uppdatering: N Stor Starks aktier blev registrerade hos Euroclear den 16 december 2011, en förutsättning för att kunna lista ett bolag.

Uppdatering: Emissionen under november 2011 tecknades till 88,6 % och företaget fick in 7,76 Mkr, och har nu totalt 470 aktieägare.

Uppdatering: NGM meddelade tidigare att de inte har någon affärsrelation med N Stor Stark. Nu står det klart att NGM inte heller kommer att inleda någon sådan. N Stor Stark kommer således inte att listas på Nordic-MTF.

Uppdatering: Information om listning av aktien skulle kommit under vecka 4 2012. Under vecka 6 meddelade dock företaget att arbetet med listning fortgår och hänvisar aktieägarna till Inoff tillsvidare.

Uppdatering: Företaget skriver i en annons i början av september 2012 att man arbetar vidare med förberedelserna för en listning av aktien.

Uppdatering: N Stor Stark meddelade i slutet av januari 2013 att företaget fått en ny VD, Anders Carlzon. Han skriver att planen att notera företagets aktier så fort som möjligt har lagts på is. Den nya planen är att notera företaget när det är lönsamt för aktieägarna.

När det gäller företagets verksamhet så har den nya VDn tagit beslutet att lägga införsäljning till restauranger på is tillsvidare och fokusera på att komma in i Systembolagets ordinarie sortiment. Företagets öl säljs idag endast via beställningssortimentet. Där går dock försäljningen bra, och trots detta har inte Systembolaget inte tagit in ölen i det ordinarie sortimentet, vilket nu är huvudfokus för N Stor Stark.

Uppdatering: Bolaget har inte längre någon försäljning. Vidare har man ingen F-skatt sedan oktober 2016 enligt AllaBolag pga "Bristande redovisning/betalning".

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner