Börsnotering av

Mofast AB

Mofast är ett fastighetsbolag som genom sina koncernbolag äger och förvaltar samhälls- och bostadsfastigheter i Sverige. Mofast AB hette tidigare Mälardalen Omsorgsfastigheter Holding AB.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Ägare

JRS Asset Management AB, Celon Förvaltning AB, Ivarbo Fastighetsinvest AB, von Euler & Partners, Anders Ivarsson AB, Futur Pension

Värdering

812,5 Mkr i market cap i slutet av augusti 2021.

Mer information

I slutet av maj 2021 meddelade Mälardalen Omsorgsfastigheter att de ska flytta från Spotlight till First North under tredje kvartalet 2021. Senare har bolaget även meddelat att de ska byta namn till Mofast Omsorgsfastigheter. Bakgrunden är att bolaget går från att vara en paketerad externt förvaltad fastighetsportfölj till att bli ett expanderande fastighetsbolag.

Uppdatering: Mofast har under hösten 2021 genomgått ledningsförändring och ägarbilden har strukturerats om. Något listbyte har inte genomförts och en rimligare tidsplan är nog nu snarare 2022.

Uppdatering: Bolaget har utvecklats dåligt och värderingen har slaktats. Vi betraktar den tidigare planen på listbyte som inställd.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner