Börsnotering av

Mobicard International AB

Mobicard International har en idé om att vara en annonskanal.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Ägare

Uppdatering: Systemhus AB blev ägare till 100 % under 2017, som betalning då de sålde Fiber Solution Nordic AB.

Carraway AB 100 %, som går ner till 70,50 % i ägande genom att ge bort 29,50 % av aktierna till aktieägare i Mobicard Media Group AB (exklusive de som har färre än 10.000 aktier).

Värdering

I mitten av 2013 saknar bolaget ännu så länge verksamhet, varför värdet vid denna tidpunkt får sägas vara nära noll.

Mer information

Mobicard Media Group AB säljer sitt dotterbolag Mobicard International AB till Carraway AB, som sedan delar ut 29,50 % av aktierna till aktieägarna i Mobicard Media Group AB (exklusive de som har färre än 10.000 aktier). Planen är att notera Mobicard International AB på Aktietorget under andra halvåret 2014.

Uppdatering: Ingen form av verksamhet har kunnat observeras. Vi betraktar där med den planerade noteringen på Aktietorget som inställd.

Uppdatering: I slutet av 2017 gör Raire Invest AB (som bla driver Raise Reach) en nyemission och i marknadsföringsmaterialet skriver man att man att ett projekt man driver är feadz.com, som ska apporteras in i Mobicard International AB, som sedan ska byta namn till Feadz.com AB (det lär inte bli exakt det namnet då myndigheten inte godkänner webbadresser som bolagsnamn). Raire Invest AB kommer då att bli majoritetsägare, men ska sedan dela ut ägandet till sina aktieägare.

Uppdatering: Under 2017 blev Systemhus AB ägare till 100 % av aktierna, som betalning när de sålde Fiber Solution Nordic AB.

Uppdatering: Mobicard International AB har ärende hos Kronofogdmyndigheten.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner