Börsnotering av

Karessa Pharma Holding AB

Karessa är ett läkemedelsbolag med målet att revolutionera marknaden för läkemedel som behandlar erektil dysfunktion. Karessa Pharma Holding AB hette tidigare Ydna AB.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Genomförd

Ägare

Alla aktieägare i Blasieholmen Investment Group AB har fått aktier.

Mer information

Ydna AB är ett nyregistrerat aktiebolag där aktier i november 2013 delats ut till aktieägarna i Blasieholmen Investment Group AB. Det ska sannolikt användas som plattform/moderbolag för att notera en befintlig verksamhet närstående till Jordanfonden på First North i framtiden.

I mitten av april 2014 meddelar investerarklubben Jordanfonden att deras projektbolag Karessa Pharma är på väg att notera sig, vilket i stort sett alltid innebär First North. Vi känner dock i dagsläget inte till vad bolaget har för verksamhet, annat än att ordet "Pharma" i namnet ger en vink om i vilken bransch bolaget är verksamt.

Uppdatering: Karessa Pharma gjorde en private placement som fulltecknades innan påsk 2014. Företaget presenterar sig den 16 maj på ett möte som Jordanfonden och partners anordnar.

Uppdatering: Jordanfonden skriver i mitten av oktober 2014 att Karessa ska noteras under fjärde kvartalet 2014.

Uppdatering: Det blir ingen notering under 2014, året är snart slut och bolaget har inte ens fått upp en hemsida. Planerna ser ut att skjutas till 2015.

Uppdatering: Jordanfonden meddelar att i början av februari 2015 att Karessa ska noteras "snart denna månad".

Uppdatering: Den 10 februari 2015 listas Karessa Pharma Holding på First North. Som har det operativa dotterbolaget Karessa Pharma AB.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner