Börsnotering av

Influencer Panel AB

Influencer Panel är en ny digital mediaplattform byggd av influencers för influencers, grundad av Danjal Kanani, Joakim Lundell och Jonna Lundell.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Mer information

I slutet av september 2021 meddelade Newton Nordics huvudägare Capital Conquest AB att begärt av styrelsen att de skall kalla till en extra bolagsstämma för att aktieägarna skall kunna besluta om ett företagsförvärv, utdelning av bolagets befintliga verksamhet till aktieägarna samt val av ny styrelse. Det som ska genomföras är att Influencer Panel AB ska noteras på First North via ett omvänt förvärv av First North-noterade Newton Nordic.

Uppdatering: Den 11 november 2021 tog Newton Nordic formellt beslut att köpa Influencer Panel, vilket kan ses som noteringsdatum. Men, det var med förbehåll att Nasdaq Stockholm godkänner den nya verksamheten för fortsatt upptagande till handel.

Uppdatering: Den 30 november 2021 handelsstoppade Nasdaq Stockholm Newton Nordic. Dvs villkoret för att genomföra affären är tillsvidare inte uppfyllt.

Uppdatering: I mitten av december 2021 meddelade Newton att Capital Conquest bjuder ut alla sin aktier i Newton till försäljning. Dvs Influencer Panel kommer inte att noteras via Newton.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner