Börsnotering av

Endomines AB

Endomines är ett gruvbolag med en snart producerande guldgruva i Pampalo, lokaliserad på den Karelska Guldlinjen i östra Finland. Bolaget kontrollerar även de resterande 22 guldfyndigheterna längst den Karelska Guldlinjen, ytterligare guldfyndigheter i finska Lappland samt ilmenit på finska västkusten och wollastonit i södra Finland.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Status

Genomförd

Ägare

Noterat på First North.

Värdering

Noterat på First North.

Mer information

Endomines är noterat på First North, men meddelar i mitten av mars 2011 att man kommer att ansöka om notering på Stockholmsbörsen.

Uppdatering: Endomines meddelar i juni 2011 att en ansökan om notering på Stockholmsbörsen bör kunna lämnas in under Q4 2011.

Uppdatering: Företaget meddelade i december 2011 att man väntar med att ansöka om notering på Stockholmsbörsen tills bokslutsrapporten för 2011 är klar.

Uppdatering: Företaget meddelade i början av april 2012 att man skjuter på att lämna in en ansökan om notering på Stockholmsbörsen fram till dess att ny uppskattning av mineraltillgångar och -reserver samt verksamhetens livslängd blivit slutförda.

Uppdatering: Ansökan om notering på Stockholmsbörsen kommer att lämnas in efter att årsredovisning för Endomines första helår som producerande gruvbolag upprättats.

Uppdatering: Endomines meddelade den sista oktober 2012 att företagets aktier kommer att börja handlas på Nasdaq OMX Stockholm den 7 november 2012.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner