Börsnotering av

CS Medica A/S

CS Medica är ett medicinskt cannabisbolag som har åtagit sig att utveckla, tillverka och kommersialisera receptfria medicintekniska produkter som innehåller cannabinoider.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Status

Inställd

Ägare

Lone Henriksen 37,06 %, Gitte Henriksen 36,72 %, Finn-Ove Henriksen och Ninan Henriksen 3,34 %, Diaz Capital Invest AB 3,23 %

Värdering

133 MDKK i market cap i mitten av september 2022.

Mer information

CS Medica noterades på Spotlight under september 2021. I mitten av september 2022 meddelade CS Medica att de inleder arbetet att notera sig på Nasdaq Köpenhamns huvudlista. Man skriver att det är en långsiktig ambition och att företaget måste uppnå flera saker innan det kan bli av. Företaget har nu inlett arbetet med att välja rådgivare för arbetet.

Det känns som ett något konstigt fokus för ett litet bolag. Varför lägga tid och kraft på en sådan process innan bolaget har byggt upp sin verksamhet. Är det ett svar på att bolaget ifrågasatts i media i Sverige?

Uppdatering: CS Medica har under 2022 och början av 2023 blivit kritiserade, bland annat hur aktien marknadsförs och främst hur företaget pratat om en stor investerare i Kina som inte blev något. Det är helt enkelt inte kompatibelt med att bolaget säger sig arbeta på en notering på Nasdaq Köpenhamns huvudlista.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner