Börsnotering av

Capillum AB

Capillum är ett företag med investeringar som affärsidé. Företaget delar upp sin strategi i tre punkter. Investera i företag som ska göra en exit inom 12-15 måndaer, investera i noterade företag och göra investeringar som ger löpande intäkter/kassaflöde. Capillum AB hette tidigare MBU Medical AB och bedrev då en annan verksamhet.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Ägare

Innan nyemissionen i november/december 2009; Anna-May Wester (via bolag) 41,4%, Anders Bodin 8,1%, Industriell Elektronik AB 12,0%, Övriga aktieägare (67 st) 38,5%.

Värdering

Pre-money 3,3 Mkr vid nyemissionen i november/december 2009, och vid fullteckning blir post money-värderingen 4,9 Mkr.

Mer information

Capillum har anlitat Kopparberg Invest för att sköta hela processen från att göra bolaget till ett publikt aktiebolag, ägarspridning, emission och notering.

Uppdatering: En notering på Aktietorget är inte längre aktuell. Företaget letar sannolikt efter en annan marknadsplats att noteras på.

Uppdatering: Capillum har inte visat någon aktivitet på länge. Företaget har sedan tidigare två innehav. DigitalWebbMedia i Skandinavien AB har ännu inte förverkligat sina noteringsplaner. AdTail har noterats på Aktietorget, men aktiekursen har rasat kraftigt.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner