Börsnotering av

Bishop Scandinavia AB

Bishop’s Arms är en pub-kedja vars koncept är att erbjuda en bred publik möjlighet att träffas över en öl och en måltid i en trevlig engelsk pub-miljö.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Status

Kommande

Ägare

Elite Hotels of Sweden AB

Värdering

Omsatte under 2009 375 Mkr med en vinst på 56 Mkr.

Mer information

Bicky Chakraborty meddelar i september 2010 att han planerar att börsnotera Bishop Arms för att få in ett större kapital till en internationell expansion. Företaget har i mitten av 2010 31 pubar och målet är att ha 100 inom ett par år.

Uppdatering: Bicky Chakraborty sa i maj 2012 att det kommer ta ett par år att uppnå målen för att en notering ska bli av. "Vi har nu 36 pubar och tre värdshus. När vi har nått 50 pubar, 15 värdshus och en årsomsättning på 700 Mkr med en 15-procentig vinstmarginal är det moget för börsen"

Uppdatering: Under 2015 hade Bishop en omsättning på 275 Mkr med ett resultat efter finansnetto på 44 Mkr. Dvs en bra bit från målet som ställts upp för att en börsnotering ska bli av. Under hösten 2016 så har man inte heller nått upp till antal pubar och restauranger som man har som mål. Dvs oklart när en börsnotering blir aktuell.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner