Börsnotering av

Beactica Therapeutics AB

Beactica Therapeutics är ett forskningsbolag med en validerad teknikplattform för effektiv identifiering av innovativa småmolekyler som kan tillämpas brett.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Kommande

Mer information

Beactica Therapeutics har inte kommunicerat någon noteringsplan, men i i mitten av mars 2021 marknadsförde man sig mot investerare och fick då frågan om en notering, svaret var "Bolaget har idag ett fyrtiotal aktieägare som har finansierat bolaget sedan vi för sex år sedan initierade arbetet med egenutvecklade läkemedelskandidater. Diskussioner med strategiska och långsiktiga investerare som ser Beacticas stora utvecklingspotential är alltid intressanta. Vi överväger löpande olika finansieringsalternativ och det kan absolut bli aktuellt med en börsnotering framöver."

Uppdatering: I början av september 2023 meddelade Beactica Therapeutics att de nominerar BEA-17 som läkemedelskandidat. BEA-17 har beviljats särläkemedelstatus (Orphan Drug Designation) av den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA för behandling av glioblastom, den mest aggressiva formen av hjärntumör.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner