Börsnotering av

24 Mobile Advertising Solutions AB

24 Mobile Advertising Solutions är ett företag som specialicerat sig på annonsfinansierade mobila applikationer med ett starkt globalt distributionsnät av operatörer, mediepartners samt egna varumärken.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Ägare

Företaget gör en publik nyemission under maj 2010.

Mer information

24 Mobile Advertising Solutions gör en nyemission under maj 2010 med Leox som rådgivare.

Uppdatering: Företaget planerar en notering under 2011. Man kommer att omsätta omkring 100 Mkr under 2010 och under 2011 räknar bolaget med att omsätta 200 Mkr.

Uppdatering: Den tidigare planerade listningen på First North som aldrig blev av ersätts kommunikativt under juni 2012 med att företaget ska börsnotera sig på Nasdaq under andra kvartalet 2013.

Uppdatering: I mitten av november 2012 kommer uppgifter i media att företaget kan vara ett stort bedrägeri där 1800 aktieägare har lurats och Ekobrottsmyndigheten i Stockholm har inlett en förundersökning. En uppgift är att företaget har gjort nyemission för 1 öre per aktie till ett fåtal ägare, när man i stort sett samtidigt sålt aktier till andra investerare för 26 kr per aktie. Det här även under lång tid på internetforum skrivits många redogörelser och anklagelser. Vi betraktar en framtida börsnotering, och då framför allt den planerade Nasdaq-noteringen under andra kvartalet 2013, som inställd.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner