Nyemission i

VibroSense Dynamics AB

Ej tillgängligt

Vibrosense har ett system för känseldiagnostik på händer och fingrar för att upptäcka vibrationsskador. Nu utvecklas ett nytt instrument som bygger på samma teknik för att kunna göra känseldiaggnostik även på fötter.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 1:5. Aktieägare erhåller en (1) teckningsrätt per varje en (1) innehavd aktie som ägs på avstämningsdagen. Fem (5) teckningsrätter ger innehavaren rätten att teckna en (1) B-aktie.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Företrädesemissionen omfattas av teckningsförbindelser om cirka 2,6 MSEK motsvarande cirka 15 procent av Företrädesemissionen och garantiåtaganden om cirka 10,4 MSEK motsvarande cirka 60 procent av Företrädesemissionen. Garantiåtagandena består dels av en så kallad bottengaranti om cirka 7,8 MSEK (”bottengarantin”), dels av en så kallad toppgaranti om cirka 2,6 MSEK (”toppgarantin”). Genom bottengarantin säkerställs, förutsatt att teckning i Företrädesemissionen sker till ett belopp minst motsvarande ingångna teckningsförbindelser, cirka 60 procent av emissionslikviden i Företrädesemissionen. Genom toppgarantin säkerställs, förutsatt att teckning i Företrädesemissionen sker till ett belopp minst motsvarande ingångna teckningsförbindelser och bottengarantin, cirka 75 procent av emissionslikviden i Företrädesemissionen. Således är Företrädesemissionen säkerställd till cirka 75 procent. För bottengarantin erhåller emissionsgaranterna en garantiersättning om 11 procent av garanterat belopp i kontant ersättning alternativt 14 procent av garanterat belopp i form av B-aktier till en teckningskurs som motsvarar teckningskursen i Företrädesemissionen. För toppgarantin erhåller emissionsgaranterna en garantiersättning om 15 procent av garanterat belopp i kontant ersättning alternativt 18 procent av garanterat belopp i form av B-aktier till en teckningskurs som motsvarar teckningskursen i Företrädesemissionen. Respektive person som lämnat garantiåtagande har rätt att välja om ersättningen ska utgå kontant eller genom emission men om Företrädesemissionen tecknas till över 90 procent ska ersättningen till emissionsgaranterna endast utgå genom kontant ersättning för att styrelsens bemyndigande att besluta om nyemission inte ska överskridas.

Uppdatering: Emissionen tecknades till 33,2 % inkl teckningsförbindelser. Garanter får således teckna 41,8 %.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Företagen som ska notera sig presenterar

Tisdag den 31 mars presenterar sig fem spännande företag på ett event för investerare i Stockholm. Fyra av företagen står inför en notering. Det blir IT, råvaror och medtech.