Nyemission i

Jumpgate AB

Ej tillgängligt

Jumpgate är verksamt inom gaming och består av Tableflip Entertainment, Tivola Games och gameXcite. Jumpgate AB hette tidigare Three Gates AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Three Gates gör en riktad emission på 5,4 Mkr, samt en emission på 7 Mkr genom kvittning av skulder.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Utöver emissionerna tar bolaget upp ett lån på 5,3 Mkr till slutet av oktober som kan kvittas till 0,70 kr per aktie.

Styrelsen kommer att föreslå att extrastämman beslutar om en riktad emission av två serier av vederlagsfria teckningsoptioner: TO1 och TO2 (för varje två (2) tecknade aktier erhålls vederlagsfritt en (1) TO1 och en (1) TO2) till investerarna i den riktade emissionen. Villkoren för teckningsoptionerna är teckningskurs baserat på 70 % av det volymvägda snittpriset under två veckor före teckningsperioden med minimikurs 0,70 kr och maxkurs 1,20 kr. Teckningsperioden är i juni för TO1 & september för TO2.

Vidare kommer styrelsen att föreslå att extrastämman beslutar om en riktad emission av vederlagsfria teckningsoptioner TO1 och TO2 (för varje fyra (4) tecknade aktier erhålls vederlagsfritt en (1) TO1 och en (1) TO2) till de långivare och fordringsägare som kvittar sina fordringar i den planerade kvittningsemissionen.

För att kompensera befintliga aktieägare för utspädningen i samband med finansieringen kommer styrelsen att föreslå en utdelning av vederlagsfria teckningsoptioner TO1 & TO2 (för varje sex (6) aktier erhålls vederlagsfritt en (1) TO1 och en (1) TO2 (1:6)).

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Tre gamingbolag gör företrädesemissioner

Det är just nu tre bolag inom gaming som gör företrädesemissioner, nämligen Jumpgate, Starbreeze och Sozap. Även om alla tre är verksamma inom gaming så skiljer de sig åt rejält.

Intervju med spelföretaget Three Gates som står inför en notering

Spelföretaget Three Gates står inför en notering och gör just nu en nyemission. Vi har intervjuat företagets VD Don Geyer för att få veta lite mer.