Finansieringsmöjligheterna slut för Alltainer, ansöker om konkurs

Bostad i container

Alltainer har försökt bygga en affär på att sälja containers som olika former av byggnader. Idag tog resan tyvärr slut då bolaget ansökte om konkurs.

Alltainer har försökt bygga en affär på att sälja containers som olika former av byggnader. Allt från bar på stranden, till militär infrastruktur till boende i norra Sverige där det saknas bostäder. Tyvärr har det gått segt och när finansieringen började bli dålig så blev det ännu svårare att göra saker.

Nu har finansieringsalternativen tagit slut och bolaget har tyvärr behövt ansöka om konkurs. En kontrollbalansräkning har visat att bolagets aktiekapital sannolikt understiger hälften. Bolaget har skulder som man inte kan återbetala inom en rimlig tid och de olika försökt man gjort att få finansiering har inte lyckats.

Alltainer AB

Alltainer tillverkar, marknadsför och säljer sjöcontainrar inredda som bostäder, barer, sanitetsanläggningar eller andra ändamål som kunderna efterfrågar. Tillverkningen baseras på nya sjöcontainrar som inredas enligt kundens specifikationer i bolagets anläggning i Vietnam.