Berner Industrier förklarat på 20 minuter

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom industrikoncernen Berner Industrier vilket ger en bra översikt av verksamheten.

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom industrikoncernen Berner Industrier vilket ger en bra översikt av verksamheten. Aktien har kommit ner i pris, men risken är att den följer med ner när annan industri går ner. En aktie att lägga på listan att ha uppsikt över.

Berner Industrier är en nordisk industrikoncern inom hållbar teknik som verkar inom ett antal attraktiva och växande nischmarknader. Gruppen erbjuder innovativa produkter och lösningar som bidrar till att lösa samhällsproblem med hjälp av teknik. Viktiga områden är ren energi, rent vatten och ett hållbart resursutnyttjande. Koncernen består av åtta bolag som tillsammans har cirka 215 medarbetare runt om i Norden och en årlig omsättning på cirka 950 miljoner kronor.

Bolagsanalyspodden går igenom Berner Industrier.

Berner Industrier AB

Berner Industrier erbjuder tekniska lösningar, produkter och service till företag och offentliga verksamheter i de nordiska länderna. Viktiga områden är tillgång till ren energi, rent vatten eller hållbart resursutnyttjande. Berner Industrier AB hette tidigare Christian Berner Tech Trade AB.