Xano Industri förklarat på 20 minuter

Kugghjul

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom Xano vilket ger en bra förståelse av verksamheten. Bolaget har under åren både gjort bra förvärv och avknoppningar.

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom Xano vilket ger en bra förståelse av verksamheten. Xano är ett jättefint bolag som både har gjort bra förvärv och avknoppningar. Delar av bolaget har det tufft just nu. Tror man att det kommer att fortsätta på detta sätt så är aktien dyr, men tror man att bolaget lyckas vända tillbaka så kan det snabbt bli intressant. Det är en relativt låg omsättning i aktien varför priset bör tolkas med viss försiktighet. Xano har idag ett börsvärde på 4,3 miljarder kronor.

Xano utvecklar, förvärvar och driver nischade teknikföretag som erbjuder tillverknings- och utvecklingstjänster för industriprodukter och automationsutrustning. Verksamheten är uppdelad i tre affärsenheter och koncernen finns representerad i Norden, Estland, Nederländerna, Polen, Kina, USA och Australien.

Bolagsanalyspodden går igenom Xano på 20 minuter.

XANO Industri AB

XANO utvecklar, förvärvar och driver nischade teknikföretag som erbjuder tillverknings- och utvecklingstjänster för industriprodukter och automationsutrustning. Verksamheten är uppdelad i tre affärsenheter och koncernen finns representerad i Norden, Estland, Nederländerna, Polen, Kina, USA och Australien.