Nyemission i

Scandion Oncology A/S

Ej tillgängligt

Scandion Oncology är ett nyetablerat bioteknikbolag baserat i Köpenhamn. Företaget kommer att utveckla läkemedel och tester (prediktiva biomarkörer) i syfte att förbättra överlevnad och livskvalitet för cancerpatienter.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 28:3. 1 innehavd aktie ger 7 uniträtter. 3 uniträtter ger rätt att teckna 1 unit. 1 unit innehåller 4 aktier och 3 teckningsoptioner av serie TO2 och 1 teckningsoption av serie TO3.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Scandion Oncology har erhållit teckningsåtagande om 0,4 Mkr och garantier om 30,2 Mkr, motsvarande totalt 50,3 %.

En (1) teckningsoption av serie TO 2 ger innehavaren rätt att teckna en (1) ny aktie i Bolaget till en teckningskurs motsvarande sjuttio (70) procent av den volymvägda genomsnittskursen för Bolagets aktie under perioden från och med den 16 oktober 2024 till och med den 29 oktober 2024, dock lägst aktiens nominella belopp och högst 125 procent av teckningskursen i Företrädesemissionen. Teckning av aktier med stöd av teckningsoptioner av serie TO 2 ska ske under perioden från och med den 4 november 2024 till och med den 18 november 2024.

En (1) teckningsoption av serie TO 3 ger innehavaren rätt att teckna en (1) ny aktie i Bolaget till en teckningskurs motsvarande sjuttio (70) procent av den volymvägda genomsnittskursen för Bolagets aktie under perioden från och med den 14 mars 2025 till och med den 27 mars 2025, dock lägst aktiens nominella belopp och högst 150 procent av teckningskursen i Företrädesemissionen. Teckning av aktier med stöd av teckningsoptioner av serie TO 3 ska ske under perioden från och med den 2 april 2025 till och med den 16 april 2025.

Uppdatering: Scandion Oncologys företrädesemission tecknades till 36,1 % med stöd av teckningsrätter och 3,9 % utan. Garanter tecknar 10,3 %. Totalt 50,3 %.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Forskare på Scandion Oncology

Scandion Oncology bekämpar cancerresistens och genomgår en emission: Läs VD Francois Martelets svar på våra frågor

Scandion Oncology är ett bioteknikföretag med uppdraget att ta itu med en av de viktigaste utmaningarna inom modern onkologi - behandlingen av cancer som har utvecklat resistens mot existerande cancermedicin. (Sponsrad artikel)