Nyemission i

Redwood Pharma AB

Ej tillgängligt

Redwood Pharmas fokus ligger på utvecklingen av behandlingar mot olika ögonsjukdomar.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 7:1. Aktieägare erhåller en (1) uniträtt för varje innehavd aktie som ägs på avstämningsdagen. En (1) uniträtt ger företräde vid teckning av en (1) unit. En (1) unit består av sju (7) nyemitterade aktier och tre (3) teckningsoptioner av serie TO 6.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Redwood Pharmas företrädesemission måste tecknas till minst 60,9 % för att genomföras.

En (1) teckningsoption av serie TO 6 ger innehavaren rätt att teckna en (1) ny aktie i Redwood Pharma under den period som löper från och med den 10 september 2024 till och med den 24 september 2024. Teckningskursen för TO 6 ska uppgå till sjuttio (70) procent av det volymviktade genomsnittliga priset (”VWAP) för Bolagets aktie enligt den officiella kursstatistiken för Nasdaq First North Growth Market under en period av tjugo (20) handelsdagar som avslutas två (2) bankdagar före nyttjandeperiodens början. Teckningskursen ska inte understiga aktiens kvotvärde och inte överstiga 1,35 SEK.

Uppdatering: Redwood Pharma förlängde den 14 maj teckningstiden till den 21 maj 2024. Den 14 maj visade en preliminär sammanställning att 29 % av emissionen tecknats, dvs lägre än de 60,9 % som är minimum för att genomföra emissionen.

Uppdatering: Redwood Pharmas företrädesemission tecknades till 30,3 % med och utan företrädesrätt. Dvs lägre än 60,9 % som är minimum för att genomföra emissionen, dvs den kommer nu att annulleras.

"Styrelsen i Redwood Pharma har proaktivt arbetat med en strategisk översyn av verksamheten givet Bolagets ansträngda finansiella situation. Bolaget kommer så snart som möjligt offentliggöra resultatet av den strategiska översynen."

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Akut finansieringskris i Redwood Pharma

Intresset för Redwood Pharmas företrädesemission är för lågt, risken stor att detta är slutet för bolaget. Förlänger teckningstiden med en vecka.