Stark utveckling för Tradedoubler

Tradedoubler har gått upp 32 % sedan vi skrev om aktien i januari. Enligt Handelsbanken och ABG Sundal Collier ska aktien ännu högre. En riktig vändning i företaget.

[u][url=http://www.nyemissioner.se/nyheter/det_haender_intressanta_saker_i_tradedoubler/126]I slutet av januari publicerade vi en längre artikel om att det händer intressanta saker i Tradedoubler[/url][/u]. Det handlade om att en ny investerare köpt en betydande andel av aktierna i företaget och att även en av företagets grundare köpt aktier igen, tillsammans med en grupp andra investerare.

Då stod aktien i 13,40 kr, sedan dess har aktien stigit och när detta skrivs är kursen [b]17,70 kr[/b]. Dvs en [b]uppgång på 32 %[/b].

Enligt de senaste analyserna finns det mer att hämta i Tradedoubler-aktien. Den 6 maj kom tre nya analyser, när aktien stod i 17,1 kr.

– Nordea Equity Research fortsatte att ha rekommendationen Behåll med riktkursen [b]18 kr[/b].

– Handelsbanken Capital Markets höjde till Köp med riktkursen [b]22 kr[/b].

– ABG Sundal Collier höjde till Köp med riktkursen [b]25 kr[/b].

Tradedoubler hade helt enkelt kört fullständigt i diket tidigare. Den nya VDn har gjort ett enormt jobb med att stöpa om företaget och få fart på saker igen. Det har nu börjat visa sig i företagets siffror och kommer med största sannolikhet fortsätta att synas i siffrorna under kommande kvartal.

Läs även: [u][url=http://www.nyemissioner.se/nyheter/ica_blir_en_stabil_aktie_med_direktavkastning/134]ICA blir en stabil aktie med direktavkastning[/url][/u]

TradeDoubler AB

Internetannonsering.