Zinzino siktar på USA-marknaden?

Enligt uppgifter så planerar Zinzino att lansera sin verksamhet i USA, dvs en utökning från dagens marknader i Norden och Baltikum.

Zinzino säljer idag kaffemaskiner och tillhörande kaffekapslar i Norden och Baltikum. Aktien, som är noterad på Aktietorget, blev känd för allmänheten [u][url=http://nyemissioner.se/nyheter/zinzinos_kursrusning_foerklarad/100]när aktiekursen skjöt i höjden[/url][/u] med en topp under den senaste månaden.

Nyemissioner.se har nu nåtts av uppgifter om att Zinzino planerar att lansera sin verksamhet i USA. En utan tvekan tuff marknad, men å andra sidan också en stor sådan. Men vi vill betona att det är obekräftade uppgifter, så hantera dem med försiktighet.

Nedan är en film från den 29 oktober där Zinzino presenteras på engelska. Både produkterna och affärsmöjligheten med att vara återförsäljare presenteras. Vi får även se några av de befintliga och kommande hälsoprodukterna.

[youtube]AwwitsuqiIY[/youtube]

ZinZino AB

Zinzino AB är ett av de ledande direktförsäljningsbolagen, representerat i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Litauen, Lettland och Estland. Zinzino marknadsför och säljer espressomaskiner, kaffe, te och tillbehör samt en produktlinje inom funktionell mat, Zinzino Food. Zinzino AB hette tidigare Zinzino Holding AB, som köpte Seven Nox AB.