Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

2 mars 2018

World Hockey Manager lanseras på ryska

World Hockey Manager lanseras på ryska


Gold Town Games spel World Hockey Manager lanserades på global nivå den sista november förra året. Nu har spelet även fått en rysk språkversion inför en marknadsföringssatsning i hockeynationen Ryssland.


Fakta:

Gold Town Games är noterat på NGM Nordic-MTF.

Mobilspelsutvecklaren Gold Town Games lanserade sitt första spel, World Hockey Manager, globalt den 30 November 2017. Det som dock har saknats är en rysk språkversion. Men från och med nu kan de ryska användarna spela World Hockey Manager på sitt modersmål. Den ryska marknadsföringen sker bland annat på Mytarget men även som tidigare via Facebook och Instagram.

– Det känns mäktigt att vi nu lanserar på riktigt i Ryssland, det är en av de riktigt stora hockeynationerna. Deras hockeyhistoria och framgångar på isen talar för sig självt och vi hoppas på många slagkraftiga WHM-lag i sann Big Red Machine-anda, säger VD Pär Hultgren.

Ryssland är världens tredje största hockeynation och det ryska mobilspelandet och intäkterna det genererar är, precis som i andra delar av världen, på tillväxt skriver Gold Town Games.  

- Initialt kommer vi att köpa användare och utvärdera deras Life Time Value (LTV), förtjänsten för en rysk användare under 30 dagar. När vi uppnått ett  LTV som är lönsamt kommer vi att intensifiera den ryska marknadsföringen. Vår långsiktiga målsättning är att Ryssland skall bli en viktig och lönsam World Hockey Manager-marknad, avslutar Pär Hultgren.

Läs även:

Flygande start för Gold Town Games spel

9 av de hetaste spelföretagen - så intressanta är aktierna

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Genetic Analysis

IPO-intervju med vd för Genetic Analysis

Genetic Analysis affärsmodell är att utveckla, dokumentera, tillverka och marknadsföra IVD-produkter (In vitro-diagnostik) genom en egen värdekedja. Företaget gör nu en IPO på Spotlight och här blir vd Ronny Hermansen intervjuad.

Följ oss