Wipe out-emissioner kommer i Hubso

Hubso har en låg värdering och under kommande kvartal ska två emissioner göras. Räkna med att det blir wipe out-emissioner.

Hubso har idag ett börsvärde, baserat på senaste avslut, på 5,3 miljoner kronor. Det är dock en stor spread mellan köp-och säljkurs, 4 öre vs 7,9 öre. Idag meddelade bolaget att de dels tar upp ett lån på 4 miljoner kronor som sedan ska kvittas, samt att man ska göra en företrädesemission på 4 miljoner kronor under fjärde kvartalet. Givet siffrorna och omständigheterna är det rimligt att anta att pre-money-värderingen i emissionerna kommer att vara nära noll och med en väldig utspädning. Nära till hands ligger väl även att bolaget i förlängningen blir ett skal för att notera en annan verksamhet.

ÄgareProcent
New Equity10,97
Avanza Pension10,60
Nordnet Pensionsförsäkring9,82
Linus Gösta Englund8,83
Långbers Förvaltning AB7,87
Sven Rasmusson7,35
Josefine Abrahamsson6,98
Tourn International AB (Publ)5,10
Philip Rasmusson5,01
Ing-Marie Fraim4,79
Största aktieägare i Hubso.

Hubso Group AB

HUBSO är en unik e-handelslösning för influencers som vill skapa sina egna varumärken. HUBSO tar fram design, produktionslinje, strategi, marknadsföring och sköter det tekniska medans influencern endast behöver marknadsföra varumärket. Hubso Group AB hette tidigare Orgo Tech AB.