Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

27 februari 2023

Väsentlig uppsida i nynoterade Neobo anser Börsveckan

Väsentlig uppsida i nynoterade Neobo anser Börsveckan


Neobo-aktien får en köprekommendation av Börsveckans analytiker, anser att det finns en väsentlig uppsida.


SBB-avknoppningen Neobo noterades på First North den 10 februari och när aktien handlades till 18 kr samma dag så gav Affärsvärlden en neutral rekommendation till aktien.

I fredags stängde aktien på 13,02 kr och under helgen publicerade Börsveckan en analys på Neobo som mynnade ut i en köprekommendation. Man konstaterar att hyresfastigheter inte är vad investerare söker sig till i dagsläget och att Neobo har en krisvärdering sett till redovisad substansrabatt. "Även konservativt räknat går det att se en väsentligt uppsida i aktien".


Läs även: Alligo kan bli ett riktigt vilddjur till serieförvärvare

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Här blir Tendo´s VD Sofie Woge intervjuad om verksamheten. Frågorna handlar om affärsplan, positionering, tillverkningsavtal, emissionen och varför investerare bör titta närmare på Tendo.

Följ oss