Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

19 juni 2017

Umida Group har medvind

Umida Group har medvind


Umida Group har skrivit avtal som sträcker sig över fem år och estimeras leda till en nettoomsättning på 100 miljoner kronor. Kommer nå lönsamhet och positivt kassaflöde från fjärde kvartalet.


I förra veckan meddelade Umida Goup som är noterat på Aktietorget att de skrivit avtal med Conaxess Trade som sträcker sig över 5 år och estimeras leda till en nettoomsättning på 100 Mkr under perioden. Conaxess får med avtalet sälja och marknadsföra Umidas produktsortiment för varumärkena Blomberg (matlagningsvin, vinäger och oljor) och Monte Flor till storkök i Sverige. Utöver detta kommer Conaxess Trade enligt avtalet även sälja och marknadsföra Vinfabrikens alkoholfria glöggsortiment mot dagligvaruhandeln, men där volymer för avtalsperioden ännu inte är specificerade.

Umida har minskat sina kostnader och samtidigt skrivit flera nya avtal, detta har lett fram till att företaget under förra veckan även meddelade att de kommer att nå lönsamhet och positivt kassaflöde från fjärde kvartalet.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Seamless Distribution System vid spridningsemission

Intervju med vd för Seamless Distribution System vid spridningsemission

Intervju med vd för Seamless Distribution Systems som presenterar verksamheten i samband med en spridningsemission. SDS, Seamless Distribution Systems AB, är ett svenskt mjukvaruföretag som tillhandahåller lösningar och tjänster för digital försäljning och distribution till privatpersoner genom mobiloperatörer i tillväxtländer. Företaget erbjuder sina företagskunder en komplett lösning för digital distribution och hantering av elektroniska transaktioner. SDS förvärvade eServGlobal i juli 2019. SDS-koncernen nu har kunder i alla delar av världen i mer an 50 länder och når över 500 miljoner mobilanvändare genom mer an 2 000 000 aktiva forsaljningsstallen. SDS har cirka 220 anställda i Sverige, Frankrike, Rumänien, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Indonesien, Sydafrika, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Följ oss