Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 december 2022

Två nya noteringar och två listbyten innan nyår

Två nya noteringar och två listbyten innan nyår


ANTCO. Investment Group och Triona noteras innan nyår. CoinShares och Embracer Group flyttar sina noteringar till huvudlistan innan året är slut.


ANTCO. Investment Group - Ett investmentbolag som företrädesvis inriktar sig mot att investera och förvärva minoritetsandelar i primärt onoterade bolag inom branscherna e-handel, marknadsplatser, SaaS och radannonser med Sverige som huvudmarknad. Noteras på NGM Nordic SME den 19 december.

CoinShares - En finansiell aktör inom kryptovalutor. Bolaget tillhandahåller ett spektrum av ETF-fonder på olika kryptovalutor. Vidare tillhandahåller man tjänster på området, som handelsstrategier, rådgivningstjänster, index och likviditetstjänster. Noterades på First North i mars 2021 men flyttar till Nasdaq Stockholms huvudlista den 19 december.

Triona - Ett IT-företag som kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, kraft/energi, entreprenadverksamhet, transporter och skogsindustri med branschinriktade produkter samt spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning. Triona har tidigare varit noterat på Pepins Alternativa listan. Noteras på NGM Nordic SME den 20 december.

Embracer Group - Den stora gamingkoncernen med Lars Wingefors i spetsen har blivit så stor att genomsnittssiffror för bolag på First North har blivit skev. Men nu tar man steget till Nasdaq Stockholms huvudlista den 22 december.


Läs även: Zeptagram - investeringsplattform för musikrättigheter närmar sig en notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Nanexa gör en företrädesemisson på 121 miljoner kronor

Nanexa gör en företrädesemisson på 121 miljoner kronor

Nanexa gör en företrädesemisson på 121 miljoner kronor. VD David Westberg och CFO Björn Svanström presenterar vad kapitalet ska användas till och svarar på frågor från aktieägare.

Följ oss