Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

12 mars 2019

Två kommande noteringar och en som svajar

Två kommande noteringar och en som svajar


Två företag som ska notera sig är ÅR Packaging och FluoGuide. En planerad notering som däremot svajar är Flexenclosure.


ÅR Packaging - Verksamhet inom kartongförpackningar. I oktober förra året bekräftade bolagets koncernchef att bolaget ska noteras på Stockholmsbörsen under 2019 och denna vecka skrev Di att sondering av intresse hos större aktörer att investera vid en notering pågår.

FluoGuide - Har utvecklat en fluorescerande lösning som lyser upp cancer och dess omkringliggande tillväxt. Vi har fått veta att bolaget planerar för en notering på Spotlight under 2019. Uppdatering: Sedermera har bekräftat att bolaget ska göra en nyemission och notera sig under andra kvartalet.

Flexenclosure - Datacenterföretaget meddelade i början av juni förra året att de siktar på att notera företaget inom ett år. För ett par veckor sedan meddelade dock ägaren Pegroco Invest att Flexenclosure har upprättat en kontrollbalansräkning. Man håller dock modet uppe,

"Ledning och styrelse har tillsammans med de större ägarna tagit fram en plan för att återställa aktiekapitalet och hållbar lönsamhet. Flexenclosure är i dag väl positionerat och har en stark orderbok, framförallt inom eCentre men också inom eSite."

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback efter en trist utveckling sedan noteringen. Bolaget gjorde en IPO i slutet av 2017 till kursen 44 kr och analytikerna var överlag positiva. Men siffrorna utvecklades inte enligt förhoppningarna och aktiekursen närmade sig 11 kr. Men sedan mitten av mars 2020 har aktiekursen tagit fart och stängde på 24,20 kr i fredags. Detta får förmodas vara en konsekvens av att bolagets gamla spel fortsätter att ha spelare samtidigt som bolagets nya spelsläpp på senare tid har visat sig få fotfäste på marknaden. I denna video blir bolagets vd Daniel Hasselberg intervjuad.

Följ oss