Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

12 mars 2019

Två kommande noteringar och en som svajar

Två kommande noteringar och en som svajar


Två företag som ska notera sig är ÅR Packaging och FluoGuide. En planerad notering som däremot svajar är Flexenclosure.


ÅR Packaging - Verksamhet inom kartongförpackningar. I oktober förra året bekräftade bolagets koncernchef att bolaget ska noteras på Stockholmsbörsen under 2019 och denna vecka skrev Di att sondering av intresse hos större aktörer att investera vid en notering pågår.

FluoGuide - Har utvecklat en fluorescerande lösning som lyser upp cancer och dess omkringliggande tillväxt. Vi har fått veta att bolaget planerar för en notering på Spotlight under 2019. Uppdatering: Sedermera har bekräftat att bolaget ska göra en nyemission och notera sig under andra kvartalet.

Flexenclosure - Datacenterföretaget meddelade i början av juni förra året att de siktar på att notera företaget inom ett år. För ett par veckor sedan meddelade dock ägaren Pegroco Invest att Flexenclosure har upprättat en kontrollbalansräkning. Man håller dock modet uppe,

"Ledning och styrelse har tillsammans med de större ägarna tagit fram en plan för att återställa aktiekapitalet och hållbar lönsamhet. Flexenclosure är i dag väl positionerat och har en stark orderbok, framförallt inom eCentre men också inom eSite."

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss