Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

3 oktober 2019

Tre köpvärda aktier är Pandora, Coor och Data Respons

Tre köpvärda aktier är Pandora, Coor och Data Respons


Affärsvärlden har i dagens utgåva analyserat fyra aktier och tre av dem får köprekommendationer. Speciellt köprekommendationen av Pandora sticker ut med en riktig hög riktkurs.


Pandora - Köp

Pandora får en köprekommendation av Affärsvärlden, med riktkursen 1100 DKK. Dvs riktkursen är flera gånger högre än dagens aktiekurs. "Pandoras kassaflödesmaskin är mer svårstoppad än vad som avspeglas i börsens krisvärdering."

Coor - Köp

Coor får en köprekommendation av Affärsvärlden med riktkursen 91 kr. "Fjolårets köpräd bäddar för kurslyft i tjänsteföretaget Coor."

Data Respons - Köp

Data Respons får en köprekommendation av Affärsvärlden. "Norska it- och techkonsulten Data Respons växer med stigande lönsamhet och har lämnat exponeringen mot norsk olja och sjöfart bakom sig."

Net Insight - Vänta

Net Insight får en vänta-rekommendation av Affärsvärlden. "De intressanta tillväxtmöjligheterna överskuggas dock av osäkerhet kring framtida kapitalbehov."

 

Läs även: Vad analytikerna säger om börsnoteringen av EQT

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LIDDS, har utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid

LIDDS, har utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid

LIDDS är ett läkemedelsbolag som utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid. Vd Monica Wallter presenterar verksamheten i samband med en företrädesemission.

Följ oss