Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

3 oktober 2019

Tre köpvärda aktier är Pandora, Coor och Data Respons

Tre köpvärda aktier är Pandora, Coor och Data Respons


Affärsvärlden har i dagens utgåva analyserat fyra aktier och tre av dem får köprekommendationer. Speciellt köprekommendationen av Pandora sticker ut med en riktig hög riktkurs.


Pandora - Köp

Pandora får en köprekommendation av Affärsvärlden, med riktkursen 1100 DKK. Dvs riktkursen är flera gånger högre än dagens aktiekurs. "Pandoras kassaflödesmaskin är mer svårstoppad än vad som avspeglas i börsens krisvärdering."

Coor - Köp

Coor får en köprekommendation av Affärsvärlden med riktkursen 91 kr. "Fjolårets köpräd bäddar för kurslyft i tjänsteföretaget Coor."

Data Respons - Köp

Data Respons får en köprekommendation av Affärsvärlden. "Norska it- och techkonsulten Data Respons växer med stigande lönsamhet och har lämnat exponeringen mot norsk olja och sjöfart bakom sig."

Net Insight - Vänta

Net Insight får en vänta-rekommendation av Affärsvärlden. "De intressanta tillväxtmöjligheterna överskuggas dock av osäkerhet kring framtida kapitalbehov."

 

Läs även: Vad analytikerna säger om börsnoteringen av EQT

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback efter en trist utveckling sedan noteringen. Bolaget gjorde en IPO i slutet av 2017 till kursen 44 kr och analytikerna var överlag positiva. Men siffrorna utvecklades inte enligt förhoppningarna och aktiekursen närmade sig 11 kr. Men sedan mitten av mars 2020 har aktiekursen tagit fart och stängde på 24,20 kr i fredags. Detta får förmodas vara en konsekvens av att bolagets gamla spel fortsätter att ha spelare samtidigt som bolagets nya spelsläpp på senare tid har visat sig få fotfäste på marknaden. I denna video blir bolagets vd Daniel Hasselberg intervjuad.

Följ oss