Tre bra amerikanska utdelningsaktier

Forbes har tagit fram tre bra amerikanska utdelningsaktier med pålitlig direkavkastning. Två globala jättar och en medelstor regional bank i New England.

[b]People’s United Financial[/b] (PBCT) – En medelstor bank i New England som har höjt utdelningen under de senaste fem åren. Banken har med långsamma steg expanderat geografiskt. En eventuell kommande räntehöjden skulle gynna banken genom att det möjliggör en högre räntemargingal. Forbes ser företaget som en potentiell uppköpskandidat av någon större aktör som vill växa. Aktien har en utdelning som ger en direktavkastning på 4,2 %.

[b]Philip Morris International[/b] (PM) – Den globala tobaksjätten är ett väldigt pålitligt företag vad gäller utdelning och har en historik av att höja utdelningen. Aktien ger en direktavkastning på omkring 4,2 %.

[b]ConocoPhillips[/b] (COP) – Den globala oljejätten har en historik av att höja utdelningen och har en stark balansräkning som ger stöd åt detta. Aktien ger en direktavkastning på omkring 4,1 %.

Läs även:

[u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/%C3%85tta_aktier_med_bra_direktavkastning/182]Åtta aktier med bra direktavkastning[/url][/u]

[u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/sex_bra_brittiska_aktier_att_investera_i/180]Sex bra brittiska aktier att investera i[/url][/u]

[u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/tio_bra_svenska_aktier_att_koepa/178]Tio bra svenska aktier att köpa[/url][/u]