Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

9 februari 2020

Train Alliance får teckna-rekommendation av analytiker

Train Alliance får teckna-rekommendation av analytiker


Train Alliance noterar sig på First North och gör inför detta en noteringsemission. Analytikerna är positiva till erbjudandet.


Train Alliance försörjer tågoperatörer med moderna och effektiva produktionsanläggningar för järnvägsnära verksamheter inom infrastruktur och logistik. Den 20 februari noterar sig bolaget på First North och inför detta gör bolaget en emission på upp till 287,5 Mkr. Priset per aktie är 50 kr och sista teckningsdag 12 februari. Hur ska då en investerare agera? Vi sammanställer vad analytikerna rekommenderar.

Börsveckan - Teckna

Börsveckan är positiva och ger sina läsare rekommendationen att teckna.

"Hoppa på tåget! Nykomlingen Train Alliance vill byta marknadsplats, från Pepins till First North. Bolaget är förvisso en udda fågel men vi ser en bra uppsida och tror på en lyckad notering."

Börsplus - Svagt positiva

Börsplus "lutar åt" att man ska teckna Train Alliance.

"Bolaget ger ett bra intryck och har visat att de kan utveckla järnvägsnära fastigheter med lönsamhet. Visst kan det vara så att Hallsberg var en lyckträff och bolaget misslyckas investera nytt kapital till samma lovande avkastning. Det får vi se. Insiders och befintliga ägare visar tilltro genom att köpa mer aktier vid noteringen vilket är bra"


Se även: IPO-intervju med VD för Train Alliance

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för noteringskandidaten Perimed

Intervju med vd för noteringskandidaten Perimed

Perimed har kompetens inom laserbaserade blodperfusionsmätningar, vilket gör Perimed ledande inom perifer kärldiagnostik. Deras utrustning används vanligtvis på sårvårdsavdelningar, kliniker för diabetiska fötter, kärlkirurgi/laboratorier och inom radiologi. Intervju med vd Lena Åredal som bland annat säger att bolaget överväger en börsnotering som ett steg i sin tillväxtresa.

Följ oss