Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

9 februari 2020

Train Alliance får teckna-rekommendation av analytiker

Train Alliance får teckna-rekommendation av analytiker


Train Alliance noterar sig på First North och gör inför detta en noteringsemission. Analytikerna är positiva till erbjudandet.


Train Alliance försörjer tågoperatörer med moderna och effektiva produktionsanläggningar för järnvägsnära verksamheter inom infrastruktur och logistik. Den 20 februari noterar sig bolaget på First North och inför detta gör bolaget en emission på upp till 287,5 Mkr. Priset per aktie är 50 kr och sista teckningsdag 12 februari. Hur ska då en investerare agera? Vi sammanställer vad analytikerna rekommenderar.

Börsveckan - Teckna

Börsveckan är positiva och ger sina läsare rekommendationen att teckna.

"Hoppa på tåget! Nykomlingen Train Alliance vill byta marknadsplats, från Pepins till First North. Bolaget är förvisso en udda fågel men vi ser en bra uppsida och tror på en lyckad notering."

Börsplus - Svagt positiva

Börsplus "lutar åt" att man ska teckna Train Alliance.

"Bolaget ger ett bra intryck och har visat att de kan utveckla järnvägsnära fastigheter med lönsamhet. Visst kan det vara så att Hallsberg var en lyckträff och bolaget misslyckas investera nytt kapital till samma lovande avkastning. Det får vi se. Insiders och befintliga ägare visar tilltro genom att köpa mer aktier vid noteringen vilket är bra"


Se även: IPO-intervju med VD för Train Alliance

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. LC-Tec ska nu utöka produktionskapaciteten och gör därför en företrädesemission. Ordförande Ingvar Andersson, Vice VD Jesper Osterman presenterar bolaget.

Följ oss