Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 maj 2022

Snabbväxaren Medicover har en uppsida på 40 procent

Snabbväxaren Medicover har en uppsida på 40 procent


Veckans aktie i Dagens Industri är Medicover som får en köprekommendation till en medel-risknivå. Tidningens analytiker ser en uppsida på 40 procent.


"Bakslaget efter pandemirallyt och osäkerheten kring Ukraina har lett till ett dramatiskt kursfall för den tidigare kursraketen. Det ger ett gyllene läge att plocka upp snabbväxaren, som gasar på med förvärv och som samtidigt har defensiva kvaliteter. Vi trycker på köpknappen och ser en uppsida på 40 procent."


Läs även:

Tre traditionella företag får köprekommendation av Börsveckan

Hög potential i Embracer-aktien

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. LC-Tec ska nu utöka produktionskapaciteten och gör därför en företrädesemission. Ordförande Ingvar Andersson, Vice VD Jesper Osterman presenterar bolaget.

Följ oss