Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

31 januari 2020

Qlife’s IPO får en teckna-rekommendation av analytiker

Qlife’s IPO får en teckna-rekommendation av analytiker


Qlife står inför en notering på First North och gör just nu en IPO. Analysfirman Börsplus ger en teckna-rekommendation för de investerare som är tålmodiga.


Qlifes vision är att underlätta mätning av biomarkörer i blod i hemmet. Bolaget gör nu en IPO på 55 Mkr till 12,30 kr per aktie med sista teckningsdag den 7 februari. Därefter noteras aktien på First North den 2 mars. Hur ska en investerare agera?

Börsplus - Teckna

Börsplus tycker att Qlife känns lovande och ger en teckna-rekommendation för investerare som är tålmodiga. Erbjudandet får 5 av 6 i betyg.

"Produkten, affärsplanen och nyckelpersonerna är trovärdiga. CE-märkningen för professionell användning är på plats. Försäljningen ska ta fart direkt. Det borgar för ett potentiellt starkt nyhetsflöde. Allt detta talar för att aktien kan vara intressant att äga för den som står ut med risken som alltid är förknippad med förhoppningsbolag. Man bör också vara medveten om den högst realistiska möjligheten att försäljningsgenombrottet drar ut på tiden"

 

Se även video: Qlife Holding presenterar inför kommande IPO

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss