Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

31 januari 2020

Qlife’s IPO får en teckna-rekommendation av analytiker

Qlife’s IPO får en teckna-rekommendation av analytiker


Qlife står inför en notering på First North och gör just nu en IPO. Analysfirman Börsplus ger en teckna-rekommendation för de investerare som är tålmodiga.


Qlifes vision är att underlätta mätning av biomarkörer i blod i hemmet. Bolaget gör nu en IPO på 55 Mkr till 12,30 kr per aktie med sista teckningsdag den 7 februari. Därefter noteras aktien på First North den 2 mars. Hur ska en investerare agera?

Börsplus - Teckna

Börsplus tycker att Qlife känns lovande och ger en teckna-rekommendation för investerare som är tålmodiga. Erbjudandet får 5 av 6 i betyg.

"Produkten, affärsplanen och nyckelpersonerna är trovärdiga. CE-märkningen för professionell användning är på plats. Försäljningen ska ta fart direkt. Det borgar för ett potentiellt starkt nyhetsflöde. Allt detta talar för att aktien kan vara intressant att äga för den som står ut med risken som alltid är förknippad med förhoppningsbolag. Man bör också vara medveten om den högst realistiska möjligheten att försäljningsgenombrottet drar ut på tiden"

 

Se även video: Qlife Holding presenterar inför kommande IPO

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Zesec erbjuder uppkopplade lås

Zesec erbjuder uppkopplade lås

Zesec utvecklar och tillhandahåller system för uppkopplade lås som kan låsas upp med mobilen eller på distans. Bolagets ledning presenterar verksamheten vid IPO på NGM Nordic SME.

Följ oss