Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

14 mars 2023

Podd-intervju med VD för Neobo

Podd-intervju med VD för Neobo


Snabbanalys av Neobo och intervju med VD Ylva Sarby Westman i podden Kvartalet.


Neobo noterades på First North den 10 mars efter att ha knoppats av från SBB. Podden Kvartalet har gjort ett av snitt om Neobo där företagets VD Ylva Sarby Westman är med och kommenterar bolagets resultat för fjärde kvartalet och bokslutskommuniké för 2022.

"Då bolaget i nuvarande format är nybildat är resultatet svåranalyserat men det finns en hel del frågetecken, bland annat kring bolagets substansvärde, som vi försöker reda ut tillsammans med vd. Intervjun görs av Sverrir Thór (Fråga Lou), snabbanalys av Niclas Höglund (JLL)..."

Lyssna på Spotify eller direkt här nedan.

 

Läs även:

Affärsvärlden ger en köprekommendation till Neobo-aktien efter kursnedgången

Väsentlig uppsida i nynoterade Neobo anser Börsveckan

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Här blir Tendo´s VD Sofie Woge intervjuad om verksamheten. Frågorna handlar om affärsplan, positionering, tillverkningsavtal, emissionen och varför investerare bör titta närmare på Tendo.

Följ oss