Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

20 januari 2023

Nynoterade Astor får en neutral rekommendation av Affärsvärlden

Nynoterade Astor får en neutral rekommendation av Affärsvärlden


Scandinavian Astor Group, som är verksamt inom försvarsindustrin med affärsområden inom avancerad radarstörning och kompositkomponenter, fick en neutral rekommendation på noteringsdagen nyligen.


Scandinavian Astor Group, som är verksamt inom försvarsindustrin med affärsområden inom avancerad radarstörning och kompositkomponenter, noterades på Spotlight den 12 januari och samma dag gav Affärsvärlden en neutral rekommendation till aktien.

"Oddsen för framgång på radarstörningssidan är hopplösa att sia kring för en lekman. Det är ingen lätt affär med få, stora order, tunga beslutsprocesser och oklar konkurrensbild. Bolagets vd verkar dock ha perfekt bakgrund för att ta sig an detta. Lyckas man finns stor uppsida. Vi sätter en neutral stämpel på aktien"

På noteringsdagen stängde aktien på 3,65 kronor och idag på 3,10 kronor.


Läs även: SPACtvå får en köprekommendation av Affärsvärlden med förvärvet av Frilans Finans

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss