Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

26 juni 2022

Momentum Software Group köps upp 77% högre än noteringskursen för ett halvår sedan

Momentum Software Group köps upp 77% högre än noteringskursen för ett halvår sedan


Det blev en kort och bra tid på börsen för Momentum Software Group. Bolaget noterades på First North till 61 kr per aktie i december, köps nu upp för 108 kr per aktie.


Det blev en kort och bra tid på börsen för Momentum Software Group. Bolaget noterades på First North till 61 kr per aktie i december. Denna vecka kom ett bud på bolaget som redan accepterats av 93 % till 108 kr per aktie. 77 % i avkastning på ett halvår i detta börsklimat, det kan man verkligen inte klaga på. Det är lite extra lustigt för Momentum Software Group gjorde inget större väsen av sig varken före, under eller efter noteringen.


Läs även: Oncopeptides lyfter på måndag

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Klimator inför listbyte

Intervju med vd för Klimator inför listbyte

Klimator är ett svenskt mjukvarubolag med över 30 års forskningsbakgrund från tillämpad vägklimatologi. Bolaget har två patenterade innovationer - Dataplattformen Road Condition Data (RCD) som med hög precision kan göra prognoser över vägväder i realtid och upp till 18 timmar fram i tiden, samt sensorteknologin AHEAD som i realtid kan avgöra framförvarande vägs förhållanden. Klimators syfte är att bidra till säkrare vägar och öka tillgängligheten av självkörande funktioner. Under 2020 förvärvades HedeDanmarks affärsverksamhet inom uppkopplade sensorer (IoT) för att bredda och förstärka Klimators produktportfölj. Den 1 augusti flyttar Klimator sin notering till First North efter att ha varit noterat på Spotlight sedan2020. Inför detta gjordes denna intervju med vd Patrik Simson.

Följ oss