Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 maj 2018

Köprekommendation till Haldex, Loomis och Diadrom

Köprekommendation till Haldex, Loomis och Diadrom


Börsveckan rekommenderar i veckans nummer köp av tre aktier. Två aktier får rekommendationen avvakta och Victoria Park där det finns uppköpsbud får ägarna rekommendationen att hålla kvar aktierna.


Köp

  • Haldex - "Broms- och luftfjädringsspecialisten Haldex har tappat fart de senaste åren efter budstrid och annat som stört bolaget. Vi ser dock goda chanser för lönsamhetslyft framgent och aktien är inte särskilt dyr."
  • Loomis - "Kontanthanteringsbolaget har gått trögt på börsen det senaste året, trots att tillväxten varit hygglig och lönsamheten gradvis förbättrats. Oförtjänt anser vi."
  • Diadrom

Avvakta

  • Volvo - "Volvo har gjort en fin kursresa de senaste åren och en världskonjunktur på högvarv talar för fortsatt goda tider under 2018. Men värderingen är därefter."
  • Bang & Olufsen - "Det danska ljud- och bildbolaget har haft en tuff resa sedan finanskrisen men har på senare tid vässat sin affärsmodell. Det har gjort underverk för aktien."

Håll kvar

  • Victoria Park

 

Läs även: Sälj Autoliv - kursrusningen har gjort aktien dyr

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Neurovive - Intervju med vd vid nyemission

Neurovive - Intervju med vd vid nyemission

Neurovive gör under januari-februari 2019 en större företrädesemission, 123,8 miljoner kronor, och inför detta har denna intervju gjorts med vd Erik Kinnman. Han svarar på frågor om många delar av bolagets delar. Han berättar bland annat att Neurovive har många parallella projekt.

Följ oss