Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 maj 2018

Köprekommendation till Haldex, Loomis och Diadrom

Köprekommendation till Haldex, Loomis och Diadrom


Börsveckan rekommenderar i veckans nummer köp av tre aktier. Två aktier får rekommendationen avvakta och Victoria Park där det finns uppköpsbud får ägarna rekommendationen att hålla kvar aktierna.


Köp

  • Haldex - "Broms- och luftfjädringsspecialisten Haldex har tappat fart de senaste åren efter budstrid och annat som stört bolaget. Vi ser dock goda chanser för lönsamhetslyft framgent och aktien är inte särskilt dyr."
  • Loomis - "Kontanthanteringsbolaget har gått trögt på börsen det senaste året, trots att tillväxten varit hygglig och lönsamheten gradvis förbättrats. Oförtjänt anser vi."
  • Diadrom

Avvakta

  • Volvo - "Volvo har gjort en fin kursresa de senaste åren och en världskonjunktur på högvarv talar för fortsatt goda tider under 2018. Men värderingen är därefter."
  • Bang & Olufsen - "Det danska ljud- och bildbolaget har haft en tuff resa sedan finanskrisen men har på senare tid vässat sin affärsmodell. Det har gjort underverk för aktien."

Håll kvar

  • Victoria Park

 

Läs även: Sälj Autoliv - kursrusningen har gjort aktien dyr

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Adverty - intervju inför notering

Adverty - intervju inför notering

Intervju med Niklas Bakos, vd för Adverty som utvecklar och erbjuder en annonsplattform för annonsering i VR, AR och 3d-mobilspel. Bolaget står inför en notering av sina aktier på First North.

Följ oss